Shopify

Shopify is het snelst groeiende e-commerce platform ter wereld. Gemaakt voor digital native vertical brands – omarmd door multinationals. Shopify volgt een software as a service (SaaS)-model, wat betekent dat u een maandelijks abonnement betaalt om de software via uw browser te gebruiken. Shopify excellereert in gemak en eenvoud. In een paar uur heeft u…

Category:

Description

Shopify is het snelst groeiende e-commerce platform ter wereld. Gemaakt voor digital native vertical brands – omarmd door multinationals. Shopify volgt een software as a service (SaaS)-model, wat betekent dat u een maandelijks abonnement betaalt om de software via uw browser te gebruiken.

Shopify excellereert in gemak en eenvoud. In een paar uur heeft u een volledig functionele Shopify site. Het platform is uiterst intuïtief met een duidelijke admin interface.

Ook functioneel biedt het platform alles wat u nodig heeft voor uw webshop, zoals promotiemogelijkheden, een ingebouwd beoordelingssysteem en een best-in-class gebruiksvriendelijke checkout. Shopify is een SaaS-systeem, dus uiteraard zorgt Shopify standaard voor de benodigde webhosting en beveiligingscertificaten. Met het Shopify Point of Sale-systeem (POS) kunnen ook bestellingen in de winkel worden verwerkt, waardoor u Shopify kan configureren tot volwaardige omnichannel oplossing.

Shopify beschikte over veel (betaalde) templates (weergavesjablonen) die u in een paar klikken installeert. Hierdoor heeft u dus amper nog ontwerp- en programmeerkennis nodig. Nadat u uzelf heeft geregistreerd en enkele basisconfiguraties (zoals bepaling van het hoofdmenu) heeft uitgevoerd, kiest u een thema en ziet u al snel uw webshop vorm krijgen.

Alhoewel de grote beschikbaarheid van weergavesjablonen een hoop tijd kan schelen, schuilt hierin ook een gevaar. De mate van aanpassing is minder groot dan via de meeste open source e-commerce systemen.

Shopify Plus is een uitgebreide versie van Shopify, voor ondernemingen met grote ambities. Shopify Plus biedt dezelfde opties als Shopify, plus een reeks functies in het teken van schaalbaarheid en continuiteit. Met Shopware Plus heeft u meer aanpassingsmogelijkheden van de webshop (productpagina’s, checkoutpagina ..), meer integratiemogelijkheden met populaire platformen (zoals Facebook, Instagram en Amazon) ondersteuning van de accountmanagers van Shopify. Tot slot heeft u met Shopify Plus toegang tot Shopify Scripts, Shopify Launchpad en Shopify Flow.

Eenvoudig in beheer

Shopify is 1 van de meest eenvoudige platformen als het het beheer van de shop betreft. Het systeem is niet alleen click & play, maar ook drag & drop.

Mobile first

De basissjablonen zijn gemaakt voor digital nomads, on the go en gewapend met een smartphone. Uiteraard kunnen de sjablonen zich aanpassen naar ieder type interface.

Talloze marketingfuncties

Shopify is 1 van de meest marketinggedreven platformen. Shopify heeft altijd wel een app die naadloos kan worden geintegreerd als oplossing voor uw search, social of direct marketing uitdaging.

Handleidingen

Volgt.

Veelgestelde vragen Shopify

Additional information

Official Shopify Help Center

https://help.shopify.com/

Gartner Peer Insights

https://www.gartner.com/reviews/market/digital-commerce/vendor/shopify/product/shopify

Stackshare

https://stackshare.io/shopify

Builtwith

https://builtwith.com/shopify

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shopify”

Your email address will not be published. Required fields are marked *