Description
Shopify is het snelst groeiende e-commerce platform ter wereld. Gemaakt voor digital native vertical brands – omarmd door multinationals. Shopify volgt een software as a service (SaaS)-model, wat betekent dat u een maandelijks abonnement betaalt om de software via uw browser te gebruiken.Shopify excellereert in gemak en eenvoud. In een paar uur heeft u een volledig functionele Shopify site. Het platform is uiterst intuïtief met een duidelijke admin interface.
Ook functioneel biedt het platform alles wat u nodig heeft voor uw webshop, zoals promotiemogelijkheden, een ingebouwd beoordelingssysteem en een best-in-class gebruiksvriendelijke checkout. Shopify is een SaaS-systeem, dus uiteraard zorgt Shopify standaard voor de benodigde webhosting en beveiligingscertificaten. Met het Shopify Point of Sale-systeem (POS) kunnen ook bestellingen in de winkel worden verwerkt, waardoor u Shopify kan configureren tot volwaardige omnichannel oplossing.
Shopify beschikte over veel (betaalde) templates (weergavesjablonen) die u in een paar klikken installeert. Hierdoor heeft u dus amper nog ontwerp- en programmeerkennis nodig. Nadat u uzelf heeft geregistreerd en enkele basisconfiguraties (zoals bepaling van het hoofdmenu) heeft uitgevoerd, kiest u een thema en ziet u al snel uw webshop vorm krijgen.
Alhoewel de grote beschikbaarheid van weergavesjablonen een hoop tijd kan schelen, schuilt hierin ook een gevaar. De mate van aanpassing is minder groot dan via de meeste open source e-commerce systemen.
Shopify Plus is een uitgebreide versie van Shopify, voor ondernemingen met grote ambities. Shopify Plus biedt dezelfde opties als Shopify, plus een reeks functies in het teken van schaalbaarheid en continuiteit. Met Shopware Plus heeft u meer aanpassingsmogelijkheden van de webshop (productpagina’s, checkoutpagina ..), meer integratiemogelijkheden met populaire platformen (zoals Facebook, Instagram en Amazon) ondersteuning van de accountmanagers van Shopify. Tot slot heeft u met Shopify Plus toegang tot Shopify Scripts, Shopify Launchpad en Shopify Flow.
Eenvoudig in beheer
Shopify is 1 van de meest eenvoudige platformen als het het beheer van de shop betreft. Het systeem is niet alleen click & play, maar ook drag & drop.
Mobile first
De basissjablonen zijn gemaakt voor digital nomads, on the go en gewapend met een smartphone. Uiteraard kunnen de sjablonen zich aanpassen naar ieder type interface.
Talloze marketingfuncties
Shopify is 1 van de meest marketinggedreven platformen. Shopify heeft altijd wel een app die naadloos kan worden geintegreerd als oplossing voor uw search, social of direct marketing uitdaging.
Handleidingen
Volgt.
Nuttige bronnen
Veelgestelde vragen Shopify
Electronic Data Interchange (EDI) is een gestructureerde vorm van elektronische gegevensuitwisseling tussen verschillende computersystemen. Dit kunnen financiële, logistieke of commerciële gegevens zijn, zoals bestellingen, bestelbevestigingen, pakbonnen en facturen. Bedrijven gebruiken EDI om op een efficiënte manier (recurrente) handel te drijven met partners. De stringente structuur van gegevensuitwisseling voorkomt daarnaast fouten. Er bestaan verschillende typen EDI-berichten, soms zelfs speciaal ontwikkeld voor specifieke sectoren. Naast de traditionele EDI-typen (zoals EDIFACT of X12) worden ook XML- en JSON-berichten gebruikt. De berichten kunnen op verschillende manieren uitgewisseld worden: via VAN’s, VPN’s, standaard protocollen (zoals SFTP en e-mail) en synchrone benadering (zoals HTTPS web services en AS2).
Onze EDI-oplossingen zijn klaar om geïntegreerd te worden met toonaangevende ERP’s op de markt.
Een API (Application Programming Interface) wordt gebruikt om op een geformaliseerde manier gegevens uit te wisselen tussen twee verschillende systemen. API’s die via het internet werken en gebruikmaken van https://-URL’s, worden web-API’s genoemd. Voorbeelden hiervan zijn het Simple Object Access Protocol (SOAP), Remote Procedure Call (RPC) en Representational State Transfer (REST). API’s kunnen een verzoek om gegevens op te vragen (get) ondersteunen of om gegevens te publiceren (post).
Een universeel unieke identificatie (UUID) is een 128-bits nummer dat unieke internetobjecten of -gegevens identificeert. Een UUID wordt meestal aangeduid met 32 hexadecimale cijfers. Deze cijfers zijn ingedeeld in vijf groepen, in ongelijk aantal en meestal gescheiden door koppeltekens: 8-4-4-4-12. Een UUID verschijnt in dat scenario als b2c33cef-6c0b-4a67-bdae-834fbcdaf85c. Maar evengoed verschijnen ze bijvoorbeeld als 52A056625F594A3EAE70C1D76C92E102. Een gegarandeerde unieke identificatie omvat een verwijzing naar het netwerkadres van de UUID-genererende host, een tijdstempel en een willekeurig onderdeel.
Reviews
There are no reviews yet.