Odoo

Odoo is een open-sourceplatform voor bedrijfsbeheer dat wereldwijd door meer dan 7 miljoen gebruikers wordt gebruikt. Het systeem werkt volgens een alles-in-één principe en biedt zo een multitud aan tools, zoals: ERP, CRM, e-commerce, productie, boekhouding, enz.. Naast meer dan 30 kernmodules die het hele spectrum van bedrijfsprocessen bestrijken, biedt Odoo duizenden apps. In de…

Category: ,

Description

Odoo is een open-sourceplatform voor bedrijfsbeheer dat wereldwijd door meer dan 7 miljoen gebruikers wordt gebruikt. Het systeem werkt volgens een alles-in-één principe en biedt zo een multitud aan tools, zoals: ERP, CRM, e-commerce, productie, boekhouding, enz.. Naast meer dan 30 kernmodules die het hele spectrum van bedrijfsprocessen bestrijken, biedt Odoo duizenden apps. In de afgelopen jaren is Odoo meermaals gerangschikt in de top 10 van beste ERP’s op de markt voor een breed scala aan bedrijven, van verschillende grootte. Het platform is breed ondersteund in de ontwikkelaarsgemeenschap.

Sinds zijn oprichting in 2002 heeft Odoo een indrukwekkende groei doorgemaakt. De succesformule van Odoo schuilt grotendeels in het intuïtieve gebruik van het platform en de volledigheid aan toepassingen.

Van oorsprong is Odoo een ERP- en CRM-systeem. Vandaag de dag excellereert de onderneming nog steeds op het gebied van deze systeemtypen, maar inmiddels is Odoo ook in staat om vrijwel alle andere processen binnen uw organisatie te beheren. Het voordeel voor de gebruiker is dat deze aanpak geen dure integraties meer vergt. Odoo-apps zijn standaard perfect met elkaar geïntegreerd, zodat u uw volledig bedrijfsproces end-to-end kan digitaliseren en hiervan de voordelen kunt ondervinden. Anderzijds is het systeem uiteraard niet op ieder vlak best-in-breed. Voor die bedrijven die Odoo niet voor de volledige digitale architectuur willen inzetten, biedt het systeem goede koppelmogelijkheden.

De introductie van een ERP zoals Odoo helpt ondernemingen om de bedrijfsvoering te stroomlijnen. Het Odoo ERP-systeem ontwikkelt zich sneller dan gemiddeld op de markt, waarbij ieder jaar een belangrijke grote release plaatsvindt. Hierdoor is Odoo voor veel organisaties een logische keuze in hun digitale transformatie.

De implementatie van Odoo begint met een uitgebreide analyse van uw bestaande en gewenste bedrijfsprocessen. Dit resulteert in een document dat beschrijft welke Odoo apps er gebruikt moetenen worden, hoe deze moeten worden ingesteld en welke eventuele maatwerk aanpassingen er noodzakelijk zijn.

SAMENGEVAT

Odoo is een open-sourceplatform voor bedrijfsbeheer dat wereldwijd door meer dan 7 miljoen gebruikers wordt gebruikt. Het systeem werkt volgens een alles-in-één principe en biedt zo een multitud aan tools, zoals: ERP, CRM, e-commerce, productie, boekhouding, enz.. Naast meer dan 30 kernmodules die het hele spectrum van bedrijfsprocessen bestrijken, biedt Odoo duizenden apps. In de…

Alles wat je moet weten over Odoo

Handleidingen

Volgt.

CTR staat voor Click Through Rate. Dit is het aantal klikken gedeeld door vertoningen, vermenigvuldigd met 100.

Dit is de gemiddelde positie van uw pagina(‘s) voor een zoekopdracht of zoekopdrachten.

Wanneer een gebruiker op een link klikt die hem naar uw site brengt, telt dat als één klik. Als de gebruiker op een link klikt, op de terugknop drukt en vervolgens opnieuw op dezelfde link klikt – nog steeds één klik. Als hij of zij dan op een andere link naar uw site op de zoekresultatenpagina klikt, dan zijn dat twee klikken. Clicks afkomstig van betaalde Google Ads worden hierin niet meegeteld.

Elke keer dat een internetadres in een zoekresultaat verschijnt, genereert deze een impressie. De gebruiker hoeft niet naar beneden te scrollen om uw zoekresultaat te zien om de vertoning te tellen.

Snippets zijn kleine specifieke elementen die verschijnen in de zoekresultaten in Google. Google zoekt zelf in de bestaande zoekresultaten relevante informatie die uitgelicht moet worden. Deze wordt dan weergegeven op een speciale manier in de zoekresultaten, afhankelijk van de inhoud van de snippet. U zal ze bovenaan of rechts van de zoekresultaten vinden. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de sectie met vragen en antwoorden die u vaak bovenaan uw Google zoekresultatenpagina zult vinden.

Dit is een zoekterm die vertoningen van uw sitepagina op een Google zoekresultatenpagina heeft gegenereerd. U kunt zoekopdrachtgegevens alleen vinden in Search Console, niet in Google Analytics.

Core web vitals zijn metrics aan de hand van welke Google de gebruikerservaring meet van uw website. De belangrijkste core web vitals zijn Largest Contentful Paint (LCP, de tijd die nodig is om het grootste element op de pagina te laden), de Cumulative Lay-out Shift (CLS, de mate waarin content op de pagina verschuift tijdens het laden van de pagina) en de First Input Delay (FID, de tijd tussen het moment dat de bezoeker interactie heeft met de website en het moment dat de site reageert op die interactie).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Odoo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *