Description
SAMENGEVAT
BigCommerce is een cloudgebaseerd e-commerceplatform voor de online verkoop van fysieke en digitale producten. Het platform biedt een zogenaamde alles-in-één oplossing: domeinnaam, webhosting, ontwerptools, productinventaris en -beheer, betalingsintegratie, verzending en belasting instellingen, marketing- en SEO-tools en de meest actuele beveiligings- en prestatiefuncties. Bigcommerce volgt een software as a service (SaaS)-model, wat betekent dat u een…
Onze Bigcommerce diensten : Functionele specificaties, Inspiratiesessie Digital commerce, Masterclasses & coaching, Zoekmachineoptimalisatie
Content + commerce
Met de Shopping Experiences van Shopware maakt u middels een drag and drop interface eenvoudig landingspagina’s voor ieder type apparaat. De Shopware builder brengt opgemaakte teksten, afbeeldingen en video’s samen met uw productaanbod. Zo creeert u de meest indrukwekkende etalages of een komt een merkverhaal tot leven.
Multi-alles e-commerce
Met Shopware bent u in staat om op eenvoudige wijze verschillende shops vanuit 1 interface te beheren (multishop). U kan een product eenvoudig op meerdere sites te koop aanbieden en deze sites verschillende ontwerpen toekennen. Met Shopware kan u uzelf via talloze configuraties toespitsen op specifieke landen of regio’s, verschillende munteenheden en lokale BTW-verplichtingen.
Uitgebreide marktplaats
Evenals andere commerceplatformen beschikt Bigcommerce over een uitgebreide marktplaats met apps om eenvoudig nieuwe functies of integraties aan het platform toe te voegen.
Handleidingen
Volgt.
Nuttige bronnen
Officiële supportpagina’s BigcommerceVeelgestelde vragen Bigcommerce
Met front-end wordt bij webtoepassingen de voorkant, ofwel het gebruikersinterface bedoeld. De betekenis van back-end is minder in steen gebeiteld. Vaak wordt hiermee de admin interface bedoeld van een website of webshop. Maar dit is in feite onjuist. Die interface is gewoon een front-end voor de beheerder. Meestal wordt back-end hier gebruikt in de context van back-end development. Een back-end developer ontwikkelt de functionaliteit, achterliggende logica, integratie en connectie met databases. Een front-end developer ontwikkelt dan weer de werking van het gebruikersinterface. Een ontwikkelaar die beide ontwikkelt heet een full-stack developer.
De belangrijkste technologieën die gebruikt worden voor front-end development zijn HTML (dit bepaalt de structuur van de website), CSS (dit bepaalt hoe de HTML eruit komt te zien, de styling) en Javascript (dit bepaalt de functionaliteit op basis van de interactie met de gebruiker).
De drie meest gebruikte JavaScript frameworks zijn Angular, Vue en React.
Reviews
There are no reviews yet.